PRO PM: Базові принципи, які варто врахувати при відбудові зруйнованих міст України

З початку війни росії проти України Школа управління будівельними проектами PRO PM Construction призупинила основну діяльність з навчання і приймає активну участь в багатьох ініціативах задля підтримки нашої країни та українців.

Один з напрямків роботи Просвітницький — проведення відкритих онлайн подій на різні актуальні теми, дотичні до будівництва.
???? 8 квітня о 18:00 відбудеться онлайн лекція англійською мовою на тему “Базові принципи, які варто врахувати при відбудові зруйнованих міст України. Відновлення зруйнованих міст, як поштовх для архітектурних змін та переосмислень для вцілілих міст всієї країни”, запрошений експерт архітектор, урбаніст, людина, яка змінила хід історії Йен Ґел.
За місяць війни вже зруйновано та пошкоджено десятки українських міст та сіл. І вже сьогодні потрібно замислитись над тим, як після перемоги ми будемо відновлювати знищені та понівечені міста. Світова практика має багато різних сценаріїв відбудови, тож вирішення цього питання має бути усвідомленим та осмисленим. Сповна розібратись в темі за одну годину неможливо, проте впевнені, що ця зустріч призведе до цінних інсайтів та плідних думок.
Деталі та реєстрація ???? https://propm.pro/…/basic-principles-for-restoration…/